Kom til gratis prøvetime og oplæg i januar

Tilmelding sker nederst på siden.

Gratis prøvetime på Skovfitness torsdag den 16. januar kl. 17.30-18.30

Skal du have brændt noget af julefedtet af? Og vil du gerne prøve at træne udendørs? Så kom og vær med til en gratis prøvtime på Skovfitness-holdet torsdag den 16. januar kl. 17.30-18.30.

Vi mødes i Bydammen 9 i Ballerup. Husk at være omklædt iført løbesko og med vandflaske. Det vil være muligt at melde sig til holdet efter træningen.

Oplæg om Fedt nok! mandag den 20. januar kl. 19.00-20.00

Overvejer du at tabe dig? Har du brug for inspiration og motivation til at ændre på kost og motionsvaner? Så kom og hør nærmere om vores Fedt nok!-hold og om, hvordan du får ændret dine vaner til en sundere livsstil. Vi tilbyder også en gratis fedtmåling til dem, der har lyst. Oplægget foregår i Bydammen 9, Ballerup.

Har du lyst til at være med på holdet, har vi opstart mandag den 23. januar 2014. Det vil være muligt at melde sig til holdet efter oplægget.

Oplæg om Stress af mandag den 27. januar kl. 19.00-20.00

Føler du dig stresset? Sover du dårligt pga. tankemylder? Har du været gået ned med stress? Så kan du komme og høre mere om vores intensive holdtilbud Stress af, og om, hvordan du kan arbejde med at forebygge og behandle stresssymptomer ved hjælp af psykomotorisk mindfulness og meditation. Vi vil fortælle om vores metode, hvad holdtilbuddet indeholder, og hvad du kan bruge det til.

Har du lyst til at være med på holdet, har vi opstart mandag den 3. februar 2014. Det vil være muligt at melde sig til holdet efter oplægget.

Tilmelding til prøvetime og oplæg

For at tilmelde dig gratis prøvetime eller oplæg skal du bare sende en mail på denklogekrop@denklogekrop.dk eller skrive via feltet nederst på siden, hvem du er og hvad du vil tilmeldes, så vi ved du kommer. Vi har kun plads til 16, så meld dig til hurtigst muligt.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.