Anmeldelse: Afspændingsbehandling i Den Kloge Krop kan varmt anbefales, hvis du har stress

Skrevet af Marianne de Fries Jensen, kunde i Den Kloge Krop


Min historie

Jeg blev ramt af stress efter i længere tid at have været overbelastet på mit arbejde med alt for mange opgaver. Jeg lyttede ikke til de signaler, min krop sendte til mig.

Til sidst sagde min krop stop, og det viste sig på følgende måde:

Min krop reagerede med voldsom og pinefuld uro, spændinger i hele kroppen, min mave gik i stå, og jeg mistede appetitten. Min nattesøvn var meget afbrudt og urolig.

Jeg kunne ikke rigtig finde ro nogle steder, jeg havde meget tankemylder, min hjerne var konstant på overarbejde.

Jeg gik lange ture. Det hjalp kortvarigt på uroen, men jeg længtes efter at få roen tilbage.

Jeg besluttede mig for at prøve en afspændingsbehandling i Den Kloge Krop, men jeg var meget i tvivl, om jeg kunne ligge stille i en time?

Afspændingsbehandling

Allerførst vil jeg nævne, at det ikke var noget problem at ligge stille en time – det var lige det, jeg havde brug for.

Jeg var til afspændingsbehandling 8 gange, 1-2 gange om ugen, og effekten blev bedre gang for gang.

Inden selve behandlingen gik i gang, spurgte terapeuten ind til ind til min historie – hvordan jeg havde det, hvad jeg mærkede i min krop, om der var nogen særlige hensyn, der skulle tages? Det var en meget behagelig og tryg samtale.

Afspændingsbehandlingen foregik i et hyggeligt lokale, hvor jeg lå på gulvet på en blød madras på, suppleret med en pude og et tæppe.

Det var dejligt at få en behagelig, blid og afslappende behandling på hele kroppen, og ikke kun der, hvor jeg havde spændinger.

Jeg mærkede, hvordan kroppen langsomt blev løsnet op. Jeg følte en varme i kroppen, jeg følte mig lettere, og jeg fik mere ro på min krop.

Min mave var som sagt gået helt i stå, men efter hver behandling begyndte min mave at rumle. Det var specielt, når jeg blev behandlet/trykket et specielt sted ved lænden. Terapeuten og jeg ventede med spænding på lyden og grinede, når maven gav lyd fra sig.

Terapeuterne er virkelige fagligt dygtige og kompetente.

Undervejs i behandlingen er der en dialog, hvis der er nogle områder i kroppen, der skal have ekstra opmærksomhed.

Efter afspændingsbehandlingen får du også nogle gode råd og ideer til, hvordan du hjemme kan lave nogle afspændingsøvelser.

Hvis du er ramt af stress, kan jeg på det varmeste anbefale en afspændingsbehandling i Den Kloge Krop.